ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΙΣΤΗΡΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ»

Την καθιερωμένη ετήσια αποχαιρετιστήρια εκδήλωση πρόκειται να πραγματοποιήσουν τα Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» στον χώρο των Εκπαιδευτηρίων, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 18:00 προς ενημέρωση /απόδοση αποδεικτικών φοίτησης – απολυτηρίων των μαθητών του Γυμνασίου – Λυκείου. Θα δοθούν τα αναμνηστικά βραβεία του σχολείου για τη συμμετοχή και τη διάκριση των μαθητών μας σε διαγωνισμούς και πολιτιστικές – αθλητικές δραστηριότητες.

Στον αύλειο χώρο του σχολείου θα παρουσιαστεί μουσικό και χορευτικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Γεωργίου Νηλείας «Κένταυρος», ενώ το χορευτικό συγκρότημα που θα φορά παραδοσιακές στολές της περιοχής του Πηλίου θα συνοδεύσει και η χορευτική ομάδα του «Προμηθέα».

Θα ακολουθήσει καλοκαιρινό κέρασμα και εδέσματα που έχουν επιμεληθεί τα μέλη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του «Προμηθέα».

Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί και συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας και ειδών πρώτης ανάγκης για τις γερόντισσες και τους γέροντες του Γηροκομείου Βόλου.

 

Η διοίκηση, οι Εκπαιδευτικοί και το προσωπικό του Σχολείου σας εύχονται

 Καλό Καλοκαίρι.