Αγιασμός/Εναρξη σχολικής χρονιάς 2019-2020

Αγαπητοί γονείς – κηδεμόνες, μαθητές και μαθήτριες, την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 11:00, σας προσκαλούμε στην Τελετή Αγιασμού για την έναρξη του νέου σχολικού έτους 2019 – 2020, ιερουργούντος του Γενικού Αρχιερατικού Επιτρόπου της Ι.Μ. Δημητριάδος και Αλμυρού, Πανοσολογιωτάτου Αρχιμανδρίτου π. Μαξίμου. Από τα Εκπαιδευτήρια «Προμηθέας» Με πολλές ευχές για τη νέα σχολική Χρονιά

Σημειώσεις:
Α. Παρακαλούνται οι μαθητές/-τριες της χορωδίας και της Α΄ Γυμνασίου να βρίσκονται στο σχολείο, γύρω στις 10:00 π.μ. για πρόβα. Στέλνουμε τα λόγια του τραγουδιού του Beethoven «Ύμνος στη Χαρά», όπως και το Απολυτίκιο Ύψωσης του Τιμίου Σταυρού, για να μάθουν τα λόγια.

Β. Οι μαθητές/-τριες, όπως κάθε χρόνο, παρακαλούνται να φορούν τη λευκή μπλούζα του σχολείου (polo ή T-Shirt ή κάτι αντίστοιχο σε λευκό χρώμα) και μπλε βερμούδα ή παντελόνι. ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Για τους νέους μαθητές/-τριες, τα ρούχα του Σχολείου διατίθενται στο κατάστημα MAG – Μαγαλιός (Αντωνοπούλου 45). ΒΙΒΛΙΑ: Τα σχολικά εγχειρίδια είναι έτοιμα σε πακέτα ανά μαθητή στο Βιβλιοπωλείο Public με σχετική έκπτωση και στη γραφική ύλη. Τα ανανεωμένα φυλλάδια θα είναι την ερχόμενη εβδομάδα στο Print – View (Ροζού Ιουλίου 14 – πίσω από το Intersport), όπου υπάρχει εκπτωτική προσφορά για αγορά ύλης.